Αισθητική Οδοντιατρική

Είναι σίγουρο πως ένα ωραίο χαμόγελο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις!

Τα μάτια και το στόμα είναι τα μόνα σημεία του προσώπου που κινούνται διαρκώς, γι’ αυτό και τα παρατηρούν οι γύρω σας πρώτα απ’ οτιδήποτε άλλο επάνω μας.

Το χαμόγελο υποδηλώνει στοιχεία της προσωπικότητάς και μαρτυρά τη διάθεσής μας. Το όμορφο χαμόγελο είναι πηγή ζωντάνιας, νεότητας και κάνει τους γύρω μας να μας αντιμετωπίζουν πιο θετικά σε προσωπικό, άλλα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αισθητική οδοντιατρική λοιπόν διατηρώντας τις αρχές της κλασσικής οδοντιατρικής, δίνει έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών ώστε να επιτευχθεί ένα τέλειο χαμόγελο!

Αυτό απαιτεί καλοσχηματισμένα, λευκά δόντια και υγιή ούλα, εναρμονισμένα απόλυτα με τα χείλη και τη συνολική εικόνα του προσώπου. Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική προσφέρει πολλές επιλογές για τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν θέματα. Κατά την αξιολόγηση λαμβάνονται υπόψη τα χαρακτηριστικά των δοντιών, των ούλων, των χειλιών, καθώς και ολόκληρου του προσώπου.

Παράλληλα συνεκτιμώνται και άλλοι παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, η εξωτερική εμφάνιση, η προσωπικότητα, η καθημερινότητα, οι αισθητικές ανάγκες, εννοείται οι οικονομικές δυνατότητες και οι προσδοκίες.

Ακόμη κι αν δεν είστε άνθρωπος των αλλαγών, έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε το πριν και μετά με εξειδικευμένα ψηφιακά προγράμματα στον υπολογιστή, στα εκμαγεία του στόματός σας, αλλά και τρισδιάστατα με προσωρινές ενδοστοματικές κατασκευές.